2016. február 25., csütörtök

Nőként is a csúcson!

Sokan gondolják azt, hogy egy nő nem ülhet egy vállalat főnöki székébe, mert nem bírná a terhelést és nem lenne elég szigorú. Ezeket az emberek arra alapozzák, hogy szerintük a női lélek sokkal labilisabb és érzékenyebb, és ez valóban igaz is, ám ennek nem kell feltétlenül a munkában is érződnie - nem mellesleg a férfi lélek sem mindig kőkemény, szóval ez összességében nézve egy hibás felvetés. Na de a lényeg: ismerjük a mondást, miszerint az ember nem viszi be a magánéletét a munkahelyére, és ez az egyéb érzelmekre is igaz, egy munkahelyen pedig nem nők és férfiak, hanem alkalmazottak és vezetők találhatóak, kortól és nemtől függetlenül.

Mi nem csak abban tudunk segíteni, hogy hogyan legyél jó főnök, hanem megmutatjuk azt is (nőknek és férfiaknak egyaránt), hogy hogyan különítsék el a magánéletet a munkahelytől - hiszen igazságos döntést csak így lehet hozni!


2016. február 16., kedd

Velünk sikerülhet!




 Velünk Te is igazi főnökké válhatsz! Mi segíthetünk, hogy az alkalmazottaid felnézzenek Rád! Ha hozzánk fordulsz, mi megmutatjuk, hogy mire fontos figyelni, mit érdemes szem előtt tartani és mi az, ami igazán fontos!

Mi segíthetünk!